Ofte stillede spørgsmål

Her kan du læse vores ofte stillede spørgsmål. Hvis du har et spørgsmål som ikke er på listen er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på info@stoetforeningen.dk.

Spørgsmål og svar

Hvor må jeg sælge skrabelodder?

Lotterierne må sælges ved at gå fra dør til dør, eller foran det lokale supermarked, på bytorve og markedspladser, i gågaden, ved kultur – og sports arrangementer, på arbejdspladsen, i klubben, ved skolens arrangementer eller lignende (enkelte steder kræver dog tilladelse, f.eks. foran et supermarked). I det offentlige rum kræves ikke særskilt tilladelse. Du kan også sælge til venner, familie, naboer, kollegaer osv. I kan også lave aftale med Jeres lokale butikker, som hjælper jer med at sælge lotterierne og I får overskuddet fra dette salg. Alle landslotterier som sælges igennem StøtForeningen.dk har indhentet tilladelse hos Spillemyndigheden til salg i hele Danmark.

Mine papirer er blevet væk. Hvad gør jeg?

Send en mail til info@stoetforeningen.dk med oplysning om Jeres kontakt info. (skal være de samme som på bestillingen) Du vil herefter hurtigst muligt modtage en kopi af faktura og følgeseddel, som pdf-fil. til din mail.

Hvornår skal jeg betale?

Betaling af bestilte lodder skal følge den fastlagte dato. Dette gælder både, hvis du har bestilt med eller uden returret. Du kan finde dato’en i fremsendte faktura. Der må IKKE sendes kontanter i returpakker.

Hvor kan jeg finde konto – og registreringsnummer?

Konto – og registreringsnummer er nævnt på tilsendte faktura.

Hvem går betalingen til?

De tjente penge, minus jeres provision, skal altid indbetales direkte til den organisation der er arrangør for landslotteriet.

Hvornår sendes lodderne?

Bestilte lodder afsendes hver tirsdag og torsdag med GLS

Porto og returlodder

Ved køb af lodsedler med returret, betales returfragten for evt. usolgte lodder af bestiller.

Returlodder skal altid sendes til:
StøtForeningen.dk, Hunnerupvej 3, Vorgod-Barde, 6920 Videbæk.
Husk at indlægge de udfyldte retur/følgesedler i returpakken.

Ansvarlighed

Ved bestilling accepteres der:

Jeg er den ansvarlige for lotteriet og jeg er fyldt 18 år og ikke registreret i RKI. Jeg er økonomisk ansvarlig for de udleverede lodsedler. Den eneste undtagelse er tyveri/brand, hvor der foreligger en politianmeldelse.

Få jeres lokale butikker til at hjælpe med at sælge

Nu kan I også bestille lotterier direkte til lokale butikker, som I har lavet aftale med omkring salg.

Så let er det:

• I bestiller lotterier direkte til den lokale butik på bestillingssiden sammen med Jeres egen bestilling
  • Vi fremsender lotterierne og faktura direkte til butikken, ligesom vi medsender salgsdisplay og plakater
  • Butikken sælger lotterierne og betaler for solgte lotterier direkte til organisationen
  • Butikken kan returnere usolgte lotterier portofrit
  • Når lotteriet er afsluttet og butikken har indbetalt for solgte lotterier, overfører organisationen provisionen til Jer – som er: Skrabelodder 8 kr. pr. stk. Julekalender og Til og Fra Julekort med skrab 15 kr. pr. stk.
  • Butikken tjener ikke selv på salget, men støtter den lokale forening eller skoleklasse, samt organisationen som afholder lotteriet

Tjen penge til klubben, foreningen eller skoleklassen

Mere end 5000 foreninger og skoleklasser sælger årligt landslotterier igennem støtforeningen.dk – og tjener mange penge til klubben eller klassekassen.

Tjen penge til Jeres lokale aktiviteter – såsom lejrskole, studierejse, sportsrejse, nye spillertrøjer eller andet spændende

Hvorfor er det let for Jer at sælge lodsedler igennem Støt Foreningen

Der er allerede søgt bortlodnings tilladelse hos Spillemyndigheden. Det betyder, at I ikke skal skal indsende en lotteri ansøgning eller betale lotteriafgift til Skat. Lotterier i Danmark er populære, men det er selvfølgelig vigtigt at regler for lotterier overholdes når man sælger lotteri lodder. Der er en mangeårig tradition for at sælge lotterier med store gevinstchancer – f.eks. en bil eller en drømmerejse. Mange store organisationer har solgt skrabelodder og landslotterier igennem årene, her kan bla. nævnes Børns Vilkår, Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Diabetesforeningen, Spejderne, FDF, Røde Kors, Ældresagen, Dansk Flygtninghjælp, Danske Hospitalskovne – som nogle af de mest kendte udbydere at store landslotterier.

Vi håber du fik svar på dine spørgsmål. Hvis ikke, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på 2715 5599 eller 4063 5599 eller email info@stoetforeningen.dk