Gratis online seminar

Sådan tjener min klub, spejdergruppe eller skoleklasse penge I 2021 til vores aktiviteter ved salg af landslotterier

Vær med til vores gratis ONLINE LOTTERI SEMINAR, som afholdes af Støtforeningen.dk

Vi afholder 2 gange hver måned et gratis ONLINE lotteri seminar, hvor vi fortæller – hvordan skoleklasser, foreninger, spejdergrupper, sportsklubber og private kan tjene penge på salg af lotterier.

Vi fortæller om vores erfaringer igennem 30 år og kommer med ideer til, hvordan I kan tjene penge på salg af lotterier fra Børns Vilkår/BørneTelefonen, Kræftens Bekæmpelse, Danske Hospitalsklovne, Parasport Danmark og Røde Kors

Der er mulighed for at stille spørgsmål og få gode råd og ideer.

Mange foreninger, spejdergrupper, sportsklubber og skoleklasser mangler penge efter delvis nedlukning i 2020 – Vi kan hjælpe jer med at tjene penge her og nu, men også fortælle jer, hvordan I får en løbende indtægt – år efter år.

Tilrettede datoer pga. Covid-19 nedlukning af foreninger og skoler

Datoer for online lotteri seminarer i 2021:

Torsdag den 28. januar kl. 19.00 – 20.00

Torsdag den 4. februar kl. 19.00 – 20.00

Mandag den 22. februar kl. 19.00 – 20.00

Torsdag den 4. marts kl. 19.00 – 20.00

Sådan gør du

1. Udfyld formularen med dit navn, navnet på din klub / skole / spejdergrupper, din emailadresse, dit telefonnummer, hvilket seminar du ønsker at deltage i samt hvilken ønsket dato.
  2. Vi sender herefter et link pr. mail med en invitation til at deltage i seminaret – Sendes 2 timer inden seminaret starter.

Har du spørgsmål omkring din deltagelse eller teknikken – sidder vi klar til at hjælpe dig på 2726 5599.

Vi glæder os til at møde dig online

Niels Jørgensen

Ejer/Markedsføring/Salg
Tel. (+45) 4063 5599
nj@stoetforeningen.dk

Claus Jørgensen

Lotteri koordinator
Tel. (+45) 2726 5599
cj@stoetforeningen.dk

• Tilmeld dig GRATIS seminar
  • Ønsker I et GRATIS online møde alene med os?
  • Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt.

I samarbejde med