Hvor meget kan din forening eller klasse tjene?

Lige nu tjener I op til 10 kr. pr. solgt skrabelod fra Røde Kors. Et populært lotteri, som er let at sælge for skoleklasser og foreninger.

Kom igang med at sælge

Sælg skrabelodder og tjen mange penge til din forening, spejdergruppe, klub eller klassekassen og støt samtidig et godt formål.

Når du, din forening, spejdergruppe eller skoleklasse har brug for at tjene penge til et fælles projekt – f.eks. en tur, hvor man gerne vil have reduceret egenbetalingen – og vil yde en indsats for at få penge i kassen, er Støt Foreningen konceptet det helt rigtige for jer.

Se hvor meget din forening eller skoleklasse kan tjene her:

Røde Kors skrabelodder
Danske Hospitalskovne ’s skrabelodder

Vi hjælper Røde Kors, Danske Hospitalsklovne, Parasport Danmark, Børns Vilkår m.fl. med at skabe kontakt til salgsforeninger og skoleklasser – som så typisk bliver aflønnet med 8-10 kr. pr. skrabelod man sælger.

Gældende for salg af alle lotterier er: Ingen investering – Der skal altid først afregnes efter at lodsedlerne er solgt, eller ved lotteriets afslutning.

Vælger I at bestille med returret er det helt risikofrit for foreningen eller klassen. Får I ikke solgt jeres lodder, kan I blot returnere usolgte lodder til Støt Foreningen.

Har I lyst til at yde en indsats som lotterisælger, kan I blot bestille et lotteri. Lotterierne kan findes på forsiden. Her kan du vælge hvilken organisation du ønsker at sælge for, og bestille lotteriet derfra.

I skal ikke tænke på hverken bortlodnings tilladelse fra Spillemyndigheden, gevinster, risiko eller noget som helst. I skal blot koncentrere jer om at organisere salgsarbejdet og sælge så mange lodder som muligt. Til glæde for både jer og den organisation I sælger for.

Vælg landsorganisation

Vælg den organisation du ønsker at sælge lotterierne for

Bestil lodderne

Udfyld formularen, og vælg om du vil sælge med eller uden returret.

Ud og sælg

Du modtager lodderne med GLS og så skal du ud og sælge!

Kom igang helt uforpligtende

Ja, mere enkelt kan det næsten ikke blive !

Skrabelodssalg er en klassiker – Foreninger og skoleklasser tjener mange penge hvert år – I 2017 havde vi mere end 5000 skoleklasser og foreninger, som solgte landslotterier igennem Støtforeningen.dk

Hvorfor have besvær med at lave Jeres eget lotteri, julekalender, juleskrab eller skrabelod, hvor I selv skal betale for tryk af lodsedlen, selv indkøbe gevinster og selv finde sponsorer og ikke mindst selv skal ansøge Spillemyndigheden om tilladelse og efterfølgende afregne gevinstafgiften til SKAT, når I her kan tjene lette penge ved blot at koncentrere Jer om salget ?

Derudover er vi hos Støt Foreningen altid klar med et godt råd eller en vurdering af hvor mange lodsedler I kan sælge.

Du og din forening – eller skoleklasse er mere end velkommen til at kontakte os via mail, telefon eller på vores livechat. Vi har desuden altid overblik over, hvilke områder af landet der bliver solgt landslotterier i, så ønsker i råd om hvor i jeres lokalområde der er bedst grundlag for salget, er i altid velkommen til at kontakte os.

Jeres økonomiske gevinst ved at være en del af Støt Foreningen afhænger ene og alene af, hvor mange lodsedler I er i stand til at sælge.

Vi samarbejder bla. med Røde Kors, Børns Vilkår/BørneTelefonen, Parasport Danmark, Danske Hospitalsklovne og Dansk Flygtningehjælp.

Sælg skrabelodder, Til og Fra kort eller julekalender og tjen mange penge til Jeres lokale formål.

Ideer

Tjen penge til foreningen, klubben, klassekassen, studieturen, hytteturen, lejrskolen, fodboldturneringen, spejdergruppen, svømmeklubben, rideklubben, til dit hold, til håndboldklubben, tennisklubben, friskolen, efterskolen, badmintonklubben, gymnasieklassen, skolen eller et andet godt formål.

Gymnasieklasser

Tjen penge på salg af skrabelodder og lotterier eller skrab i gymnasieklasser som skal indsamle penge til studierejsen, studenterhuen, studenterkørsel eller andre spændende aktiviteter. Er i 20 elever i en klasse og sælger I hver 50 lodsedler – tjener I let 10.000 kr. ved salg af skrabelodder.

Folkeskoleklasser

Mange skoleklasser sælger skrabelodder og julekalendere og tjener dermed penge til deres hytteture, udflugter eller måske til en ny legeplads. Det er helt risikofrit at sælge lodsedlerne, da der er mulighed for at returnere usolgte lodsedler og julekalendere. Afregning er naturligvis først efter at salget er overstået, så der er heller ingen investering.

Foreninger og sportsklubber

Mere end 1200 foreninger i Danmark har siden 2012 solgt skrabelodder og julekalender for vore samarbejdsorganisationer. Der kan tjenes mange penge på salg af skrabelodder og julekalendere og sælgerne får straks rådighed over deres fortjeneste på lotteriet. Ved levering medsendes udførlig brugsvejledning, samt en spændende salgsguide som fortæller om hvordan salget af skrab og vind kan boostes.

Børnehaver og institutioner

Mange børnehaver og institutioner har igennem årene tjent penge ved salg af skrabelodder som er brugt til nye legeredskaber, udflugter eller andre spændende børneaktiviteter.

Seniorer

Ældre på efterløn eller pension er en populær salgsgruppe, da de har tid og lyst til at sælge lotterier og samtidig indsamle penge til busturen, udflugten eller måske til den lokale teatergruppe eller sportsforening. Mange gange mødes gruppen en gang om måneden og går ud og sælger lodsedler og afsluttet så med en social aktivitet – det kan være at spise sammen eller holde en lille sammenkomst efter at dagens salg er afsluttet.