Hvor meget kan din forening eller klasse tjene?

Tjen let 5-20.000 kr. eller mere. I øjeblikket kan I sælge de populære landslotterier fra Børns Vilkår og Kræftens Bekæmpelse. HUSK: Det er altid muligt at bestille med returret og betaling er naturligvis først efter at I har solgt lodsedlerne. Bedste salgsprovision i Danmark - op til 14 kr. pr. stk.

Tjen penge – sælg landslotterier

Sælg julekalendere, Til og Fra Kort med skrab eller lodpakker og tjen mange penge til din forening, spejdergruppe, din klub eller klassekassen og støt samtidig et godt formål.

Når I har brug for at tjene penge til et fælles projekt – f.eks. en tur, hvor man gerne vil have reduceret egenbetalingen – og vil yde en indsats for at få penge i kassen, er StøtForeningen.dk konceptet det helt rigtige for jer.

Se hvor meget din forening eller skoleklasse kan tjene her:

Skoleklasser og foreninger kan tjene op til 23.000 kr. hvis der sælges 1000 stk. af de populære julelotterier fra Børns Vilkår eller Danske Hospitalsklovne. 🙂

NYHED

Prøv det nye “STØTTELOTTERIET” fra Kræftens Bekæmpelse, hvor al betaling udføres med MobilePay – Intet papirarbejde, udlever lodpakkerne til jeres sælgere, modtag betaling med MobilePay og I får automatisk udbetalt jeres provision efter at salget er afsluttet. Har I usolgte lodpakker bortskaffes disse – let og enkelt.

Læs mere eller bestil på stoetforeningen.dk

Vi hjælper Danske Hospitalsklovne, Kræftens Bekæmpelse, Parasport Danmark, Røde Kors og Børns Vilkår med at skabe kontakt til salgsforeninger og skoleklasser – som så typisk bliver aflønnet med 11-50 kr. pr. lodseddel der sælges.

Nu kan vi igen tilbyde de populære julekalendere fra Børns Vilkår, samt Til og Fra – Julekortene fra Danske Hospitalsklovne. Se eller bestil her støtforeningen.dk

Gældende for salg af alle lotterier er: Ingen investering – Der skal altid først afregnes efter at lodsedlerne er solgt, eller ved lotteriets afslutning.

Vælger I at bestille med returret er det helt risikofrit for foreningen eller klassen. Får I ikke solgt jeres lodder, kan I blot returnere usolgte lodder til Støt Foreningen.

Har I lyst til at yde en indsats som lotterisælger, kan I blot bestille et lotteri. Lotterierne kan findes på forsiden. Her kan du vælge hvilken organisation du ønsker at sælge for, og bestille lotteriet derfra.

I skal ikke tænke på hverken bortlodnings tilladelse fra Spillemyndigheden, gevinster, risiko eller noget som helst. I skal blot koncentrere jer om at organisere salgsarbejdet og sælge så mange lodder som muligt. Til glæde for både jer og den organisation I sælger for.

Aula – Spred budskabet på det nye skoleintra.

Ideer til indsamling af penge – her er salg af skrabelodder, julekalender og Til og Fra kort med skrab en klassiker – TJEN PENGE TIL KLUBBEN.

HUSK: Bestiller skal være min. 18 år.

NYHED: Er I en større forening eller skole, som ønsker at sælge flere af vores lotterier, kommer vi gerne og fortæller om mulighederne. Mange foreninger tjener mere end 100.000 kr. om året på salg af vores lotterier. Et sådant besøg er naturligvis helt gratis. – Kontakt Claus Jørgensen på Tlf. 2726 5599 eller cj@stoetforeningen.dk og aftal tidspunkt.

Vælg landsorganisation

Vælg den organisation du ønsker at sælge lotterierne for

Bestil lodderne

Udfyld formularen, og vælg om du vil sælge med eller uden returret.

Ud og sælg

Du modtager lodderne med GLS og så skal du ud og sælge!

Kom igang helt uforpligtende

Ja, mere enkelt kan det næsten ikke blive !

Skrabelodssalg er en klassiker – Foreninger og skoleklasser tjener mange penge hvert år – I 2019 havde vi mere end 8000 skoleklasser og foreninger, som solgte landslotterier igennem Støtforeningen.dk

Hvorfor have besvær med at lave Jeres eget lotteri, julekalender, juleskrab eller skrabelod, hvor I selv skal betale for tryk af lodsedlen, selv indkøbe gevinster og selv finde sponsorer og ikke mindst selv skal ansøge Spillemyndigheden om tilladelse og efterfølgende afregne gevinstafgiften til SKAT, når I her kan tjene lette penge ved blot at koncentrere Jer om salget ?

Derudover er vi hos Støt Foreningen altid klar med et godt råd eller en vurdering af hvor mange lodsedler I kan sælge.

Du og din forening – eller skoleklasse er mere end velkommen til at kontakte os via mail, telefon eller på vores livechat. Vi har desuden altid overblik over, hvilke områder af landet der bliver solgt landslotterier i, så ønsker i råd om hvor i jeres lokalområde der er bedst grundlag for salget, er i altid velkommen til at kontakte os.

Jeres økonomiske gevinst ved at være en del af Støt Foreningen afhænger ene og alene af, hvor mange lodsedler I er i stand til at sælge.

Vi samarbejder bla. med Røde Kors, Børns Vilkår/BørneTelefonen, Parasport Danmark og Danske Hospitalsklovne.

Sælg skrabelodder, Til og Fra kort eller julekalender og tjen mange penge til Jeres lokale formål.

Tjen penge til Jeres lejrskole, konfirmander’s blå mandag, indkøb af studenterhuer, studenterkørsel, en sportsrejse eller deltagelse i et sportsstævne i ind eller udland – eller måske en udflugt til et sommerland i Danmark – Så snart I har solgt en lodseddel har I salgsprovisionen til Jeres rådighed.

Det siger vores kunder:

Ariane Søgård – Baunehøjskolen
Vores søns klasse på Baunehøjskolen samler penge ind til deres lejrtur i 9. klasse. Lodder til indtjening til de Danske Hospitalsklovne er en SUPER! ide – det går lige i hjertet på køberne.

Anita Munk – Maribo Gymnastikforening
Maribo gymnastikforening rejser til Ungarn fra den 17. oktober – 23. oktober 2018. Her skal de deltage i en International Dance Festival, de skal også ud på skoler og vise hvad dansk gymnastik er. Budapest skal også opleves så der er lagt flere kulturelle besøg ind i turen. De unge selv skal tjene penge til turen og her er salg af Børns Vilkårs landslotteri er stor hjælp.

Vicki Fransiska Olsen Larsen – Lilleåskolen
Vi glæder os til at sælge Danske Hospitalsklovnes Forårslotteri, og hjælpe med at støtte, da vi har elever på skolen som har stor gavn af Danske Hospitalsklovne :0)

Nina Hansen – FDF Hostrup
Vi glæder os til at kunne støtte op om hospitalsklovnene og tjene lidt penge til vores Østrig tur vi skal til sommer.

Linea Kegel – IS Skæving
Lodderne fra Parasport Danmark skal sælges af HSV U13 piger som indtjening til en udlandstur til Spanien i 2019.

Støtteforeninger i mange klubber og på skoler sælger også vores landslotterier.

Støtteforeningen i mange foreninger tjener mange penge på salg af julekalendere, Til og Fra kort og skrabelodder.

Ideer

Tjen penge til foreningen, klubben, klassekassen, studieturen, hytteturen, lejrskolen, fodboldturneringen, spejdergruppen, svømmeklubben, rideklubben, til dit hold, til håndboldklubben, tennisklubben, friskolen, efterskolen, badmintonklubben, gymnasieklassen, skolen eller et andet godt formål.

Gymnasieklasser

Tjen penge på salg af skrabelodder og lotterier eller skrab i gymnasieklasser som skal indsamle penge til studierejsen, studenterhuen, studenterkørsel eller andre spændende aktiviteter. Er i 20 elever i en klasse og sælger I hver 50 lodsedler – tjener I let 10.000 kr. ved salg af skrabelodder, julekalender, Til og Fra Julekort med skrab eller lodpakker.

Folkeskoleklasser

Mere end 4000 skoleklasser sælger hvert år skrabelodder, til og fra kort samt julekalendere igennem støtforeningen.dk og tjener dermed penge til deres hytteture, udflugter eller måske til en ny legeplads. Det er helt risikofrit at sælge lodsedlerne, da der er mulighed for at returnere usolgte lodsedler og julekalendere. Afregning er naturligvis først efter at salget er overstået, så der er heller ingen investering.

Foreninger og sportsklubber

Mere end 8000 foreninger i Danmark har siden 2012 solgt skrabelodder og julekalender for vore samarbejdsorganisationer. Der kan tjenes mange penge på salg af skrabelodder og julekalendere og sælgerne får straks rådighed over deres fortjeneste på lotteriet. Ved levering medsendes udførlig brugsvejledning, samt en spændende salgsguide som fortæller om hvordan salget af skrab og vind kan boostes.

Børnehaver og institutioner

Mange børnehaver og institutioner har igennem årene tjent penge ved salg af skrabelodder som er brugt til nye legeredskaber, udflugter eller andre spændende børneaktiviteter.

Seniorer

Ældre på efterløn eller pension er en populær salgsgruppe, da de har tid og lyst til at sælge lotterier og samtidig indsamle penge til busturen, udflugten eller måske til den lokale teatergruppe eller sportsforening. Mange gange mødes gruppen en gang om måneden og går ud og sælger lodsedler og afsluttet så med en social aktivitet – det kan være at spise sammen eller holde en lille sammenkomst efter at dagens salg er afsluttet.