PARTNERE | Støtforeningen

PARTNERE

Hos Støt Foreningen har vi en række samarbejdspartnere, som alle beskæftiger sig med forenings, studie – eller skolelivet.

Læs mere om Alfa Travel

Alfa Travel1
Grupperejser og skolerejser efter mål…

AlfA Travel er et privatejet dansk rejsebureau, som har specialiseret sig i gruppe- og skolerejser. Vores team af erfarne medarbejdere arrangerer hvert år indholdsrige, faglige og sociale rejser for vore 950 grupper og 30.000 gæster. Vi har intet rejsekatalog men laver “rejser efter mål…”. Det betyder, at vi for hver enkelt gruppe laver tilpassede tilbud og rejser.

Rejser efter mål…

 Hos AlfA Travel arbejder vi ud fra filosofien ”rejser efter mål”.Hos os får du kontakt med erfarne rejsekonsulenter, som besidder en stor faglig viden om de enkelte rejsemål. Det kommer dig til gode.

Det være sig i form af rådgivning, nytænkning og fleksibilitet. Dialogen med dig er grundlaget for, at vi kan arrangere den perfekte rejse – og styre processen fra planlægning til gode rejseoplevelser.

Kvalitetsbevidsthed og god service.

 For os er det vigtigt, at du oplever et højt serviceniveau. Hos AlfA Travel får du altid en fast kontaktperson, som følger dig gennem hele rejseforløbet. Din kontaktperson er let at komme i kontakt med, giver hurtig respons, og sikrer at de indgåede aftaler overholdes. AlfA Travel A/S er naturligvis tilsluttet Rejsegarantifond (nr. 2354) og medlem af Danmarks Rejsebureau Forening.

Hos AlfA Travel er gode rejseoplevelser ikke noget vi håber på. Dem planlægger vi!
Skal du på grupperejse? Start planlægningen i dag. Ring gratis på 80 20 88 70 og få en uforpligtende snak om mulighederne i forbindelse med jeres rejse. Vi laver altid gratis rejseforslag og tilbud på jeres rejse – læs mere på www.alfatravel.dk og bestil gratis tilbud her.
Læs mere om EkstraLommepenge.dk
header
www.EkstraLommepenge.dk viser dig her vejen til, hvordan du kan få ekstra penge i hverdagen ved at tjene ekstra penge, og ved at spare penge.Det ER nemlig muligt at spare rigtig mange penge i en almindelig økonomi, ved de dagligdags ting som vi alle bruger (Strøm, Vand, Varme, Forsikringer, A-kasse m.m.). Der er selvfølgelig så er det også muligt at tjene ekstra penge på/via nettet, hvor man kan tjene penge på at deltage i online brugerundersøgelser m.m. Du kan også tjene penge ved at køre med reklamer på din bil.Besøg www.EkstraLommepenge.dk, og kom i gang med at tjene og spare penge.

 

 

Læs mere om Danhostel - Lejrskole
topbillede

DANHOSTELS LEJRSKOLER ER POPULÆRE
Med mere end 140.000 lejrskoleelever om året og 50 års erfaring i lejrskoleophold, har Danhostel markeret sig som ledende inden for Lejrskoleophold.

Fælles oplevelser og læring for livet med Danhostel Lejrskoler.
På Danhostel får eleverne høj faglighed, spændende udflugter, god mad hver dag og placeringer tæt på natur, kultur og aktiviteter. Lærerne får hjælp til at få undervisningen bygget ind i lejrskoleturen.De fleste Danhostels ligger oftest i naturskønne områder, ved vandet eller tæt på Danmarks smukke nationalparker. Og hvis man ønsker lejrskoletur i byerne, så har vi også Danhostels der ligger i storbyerne.Alle Danhostels har store lyse værelser, de fleste med bad og toilet på værelset. Lærerne har mulighed for at få deres eget værelse, tæt på eleverne.

MADEN BLIVER SERVERET – OG DEN SMAGER RIGTIG GODT
På Danhostel bliver morgen og aftensmad lavet af køkkenpersonalet og serveret i spisestuen. Skal man på tur, så får man madpakke og vand med. Læs mere på danhostel.dk/lejrskole

faktabox

StøtForeningen.dk, Hunnerupvej 3, Vorgod-Barde, DK – 6920 Videbæk – Logistik/Bogholderi/Salg tlf. (+45) 2715 5599 Salg: tlf. (+45) 4063 5599 www.stoetforeningen.dk  info@stoetforeningen.dk