NYHED ! Sælg Støttelotteriet og tjen penge - helt enkelt.

Støttelotteriet er Kræftens Bekæmpelses lotteri. Det udkommer ti gange om året, og jeres forening, sportsklub, skoleklasse eller spejdergruppe kan nu være med til at sælge det. Så tjener I penge, og der går livsvigtige støttekroner til kræftsagen.

Dette lotteri kan sælges af:

Skoler Foreninger Spejdergrupper

Godt for jer og godt for kræftsagen

Støttelotteriet er Kræftens Bekæmpelses lotteri. Det udkommer ti gange om året, og jeres forening, sportsklub, skoleklasse eller spejdergruppe kan være med til at sælge det. Se video her. I bestemmer naturligvis selv, hvor mange af disse lotterier I vil sælge. Så tjener I penge til jeres lokale aktiviteter og der går livsvigtige støttekroner til kræftsagen.

Det er super nemt at være med. I skal kun koncentrere jer om at sælge. Der betales med MobilePay, og der er intet papirarbejde for jer.

 • Ingen investering.
 • Ingen håndtering af kontanter.
 • Intet regnskab og ingen returopgørelse.
 • I får 25 % fortjeneste, der udbetales senest 14 dage efter lotteriet er afsluttet.
 • I får jeres egen unikke lodpakke med logo, foto og tekst.
 • INTRO TILBUD – Sælg minimum 50 lodpakker og få 1000 kr. ekstra i provision på 1. bestilling.
Bestil Støttelotteriets lodpakke

Salgsperioder

Januar lotteriet
Salgsperiode d.04.01.2021 – d.28.01.21
Skal senest bestilles d.25.11.2021 her på siden.

Februar lotteriet
Salgsperiode (Fødselsdags lotteriet)
d.01.02.21 – d.25.02.21
Skal senest bestilles d.05.01.2021 her på siden.

Marts lotteriet
Salgsperiode d.01.03.21 – d.25.03.21
Skal senest bestilles d.02.02.2021 her på siden.

April lotteriet
Salgsperiode d.06.04.21 – d.17.05.21
Skal senest bestilles d.18.03.2021 her på siden.

De nye salgsperioder tilføjes løbende her på siten.

Støttelotteriet er en 
god forretning for jer

Når I sælger Støttelotteriet, får I 25 % af salgsprisen, og da lodpakkerne findes i en 100- og en 200-kronersudgave, vil det sige enten 25 eller 50 kr. pr. solgt lodpakke. Men I får også muligheden for at designe jeres lodpakker, så I kan få jeres logo, et foto og en kort tekst med i hver lodpakke. Så kan I fortælle lidt om, hvad I vil bruge pengene til, og hvorfor I er med til at sælge Støttelotteriet.

Så let er det og så meget tjener I :

 • I tjener 25 % af salgsprisen – 25 kr. ved en salgspris på 100 kr. og 50 kr. ved en salgspris på 200 kr.
 • Mulighed for at skabe jeres helt unikke lodpakker med jeres lokale info.
 • Nem håndtering, betaling med MobilePay – God ide i Covid-19 perioden. Se video her.
 • Intet besvær. I udleverer lodpakkerne til jeres medlemmer eller elever. Når disse betales af køber med MobilePay aktiveres lotterinumrene i lodpakkerne. De lodpakker som ikke aktiveres/sælges bortskaffes efter afsluttet salgsperiode. LET OG ENKELT.
 • Ingen regnskaber og ingen returopgørelser.
 • Fornøjelsen af at gøre noget godt for kræftsagen, samtidig med at I indsamler penge til jeres lokale aktiviteter.
 • I kan sælge Støttelotteriet hele året og få en god fast indtægt til foreningen, skoleklassen, spejdergrupper eller klubben.
 • Sælger i 50 lodpakker til 100 kr. og 50 lodpakker til 200 kr i hvert lotteri tjener I 37.500 kr. om året. I kan naturligvis tjene MEGET mere.

Lodpakke til 100 kr. med 25 kr. i fortjeneste pr. solgt lodpakke.

Lodpakke til 200 kr. med 50 kr. i fortjeneste pr. solgt lodpakke.

Om Støttelotteriet

Støttelotteriet er Kræftens Bekæmpelses lotteri. Det udkommer ti gange om året, og hovedgevinsten er hver gang 1.000.000 kr.+ mange flere gevinster. Overskuddet fra lotteriet går til forskning, forebyggelse og rådgivning.

Tjen 25 % af salgsprisen
Støtforeningen.dk og Kræftens Bekæmpelse har indgået et samarbejde, der gør det muligt for bl.a. sportsklubber, foreninger, skoleklasser og spejdergrupper at sælge Støttelotteriet og tjene 25 % af salgsprisen. Det kan bestilles som en lodpakke til 100 eller 200 kr. med henholdsvis 11 og 25 lodder i. Så det er muligt at tjene enten 25 eller 50 kr. pr. lodpakke. Det koster ikke noget at bestille lodpakker, og salget foregår helt enkelt med MobilePay, så der skal ikke laves regnskab. Lodpakkerne er først gyldige, når de er betalt, så dvs. heller ingen returopgørelse.

Du kan selv designe dine lodpakker
Når du bestiller et antal lodpakker, råder du samtidig over en del af forsiden og en hel side inde i lodpakken. Her kan du placere jeres logo, et billede og en lille tekst, der fortæller om jer, formålet med at sælge lodpakkerne eller noget helt tredje. Se eksempel på en lodpakke her.

Salgsperioder og bestilling
Hvert af de ti årlige lotterier har en bestemt salgsperiode, og de kan kun sælges i de perioder. Salgsperioden er trykt på forsiden af lodpakkerne.

Hvis du og din klub eller forening gerne vil sælge Støttelotteriet, skal du tilmelde jer her på siden. Så kontakter vi jer, og I får et login. Derefter kan I bestille lodpakker til den kommende salgsperiode senest 25 dage, inden salgsperioden begynder. Når salgsperioden er i gang eller bestillings fristen er overskredet, er det ikke muligt at bestille flere lodpakker. Man kan maks. bestille 2000 lodpakker ad gangen og minimum 40.

Senest 14 dage efter afslutningen af det enkelte lotteri, udbetales de 25 % af salgsprisen til jer.

Vil I gerne have yderligere information om denne fantastiske mulighed – kontakt os på tlf. 2726 5599 eller cj@stoetforeningen.dk 

Bestil Støttelotteriets lodpakke

Bliv inspireret – Se disse videoer

Hvem kan sælge støttelotteriet?

Foreninger, skoleklasser, spejdere og sportsklubber kan sælge Støttelotteriet og få eneret i Jeres område. I har mulighed for at sælge op til 10 lotterier om året – eller I kan vælge at sælge nogle af dem.

Se hvor let det er for køberne at betale

I skal ikke modtage og håndtere kontanter, da betalingen foregår ved at koden scannes og køber betaler så med MobilePay – Let og enkelt. Jeres provision overfører herefter direkte til Jeres bankkonto.

Video og salgsmateriale til jeres facebook

Vi leverer salgsmateriale, som I kan dele på Facebook eller på Jeres hjemmeside. Fortæl på jeres FACEBOOK og hjemmeside, hvordan Jeres supportere kan støtte Jer og Kræftens Bekæmpelse.

Se et eksempel på en hel lodpakke

Ofte stillede spørgsmål og svar

Vi får mange spørgsmål – både dem, som overvejer at bliver tilknyttet hos os. Derfor har vi samlet nu en liste af de mest hyppige spørgsmål, og svar dertil.