RØDE KORS landslotteri 2018 -

Tjen penge til din forening, skoleklasse eller dig selv - nu kan I sælge de populære skrabelodder fra Røde Kors - TJEN 10 KR. pr. solgt skrabelod -

Røde Kors landslotteri 2018 - Et skrabelod som er let at sælge.

Det er ikke længere muligt at bestille dette lotteri, da salgsperioden udløb den 30. April 2018 – Du kan istedet bestille et af de andre spændende lotterier – Se her www.stoetforeningen.dk 

HVAD KAN VI TJENE ?

For hvert solgt lod á 25 kr. kan I tjene op til 10 kr. pr. solgt lod til Jeres klub eller klassen’s aktiviteter.

BESTILLING MED ELLER UDEN RETURRET

Bestiller I uden returret – tjener I 10 kr. pr. solgt skrabelod men giver samtidig afkald på returretten.

Bestiller I med returret – tjener I 8 kr. pr. solgt skrabelod, men kan returnere usolgte skrabelodder senest den 15. Maj 2018

HVOR MANGE LODDER KAN VI SÆLGE ?

Gennemsnitssalg pr. person er på 20 skrabelodder – nogle kan sælge flere. Du kan bruge beregneren nederst på siden – her kan du indtaste Jeres info og se hvor meget i kan tjene.

HVORNÅR SKAL VI BETALE FOR SOLGTE LODDER?

I skal betale senest den 15. Maj – så der er ingen investering for Jer.

HVOR MÅ VI SÆLGE SKRABELODDERNE ?

Dørsalg i byen • Butikscentre • Udstillinger • Byfester • Familie • Idrætsstævner • Gågader • Venner • Stadions • Klubhuse • Loppemarkeder • Naboer osv.

HVORNÅR MÅ VI SÆLGE SKRABELODDERNE ?

Skrabelodderne fra Røde Kors må sælges til den 30. April 2018

MODTAGER VI SALGSMATERIALE NÅR VI FÅR SKRABELODDERNE ?

Ja – I får en udførlig salgsguide med masser af gode råd til at optimere salget, 25 stk. Mobile Pay kort, brugsvejledning samt plakater til ophængning.

HVEM MÅ SÆLGE RØDE KORS LANDSLOTTERI ?

Lodderne må sælges af foreninger, skoleklasser, klubber og private.

BESTIL NEDERST PÅ SIDEN ELLER HER

Din forening, sportsklub, skole, gymnasieklasse og privatpersoner kan sælge dette smukke skrabelod fra Røde Kors, og tjene penge på salget. Lodsedler fra Røde Kors er meget lette at sælge, da alle kender Røde Kors.  I støtter en god sag og tjener samtidig mange penge til Jeres lokale aktiviteter. Gør livet i Jeres klub eller klasse lidt sjovere med pengene fra lotterisalget, eller tjen penge til en privat ferie ved at sælge skrabelodder for Røde Kors.

Udskriv flyer her og tag den med til Jeres næste møde i klubben eller klassen.

Overskuddet fra lotteriet går til Røde Kors lokale og internationale hjælpearbejde med sårbare og udsatte.

NYT – NU KAN DU OGSÅ SÆLGE LODSEDLER SOM FRIVILLIG

Nu kan du også sælge lodder som frivillig uden provision og dermed lade hele overskuddet gå til Røde Kors’ hjælpearbejde. Så har du lyst til at få strukket dine ben og gå en rask tur for det gode formål, så modtager vi med glæde din bestilling, og du har naturligvis altid returret på usolgte lodsedler.

IDEER:

Skal din skoleklasse på en studierejse eller måske en hyttetur – så kan Jeres indtægt fra salget af Røde Kors skrabelodder give et godt tilskud til aktiviteten eller måske kan i tjene så meget på salget, at overskuddet kan betale hele hytteturen.

Er du med i en sportsklub eller en forening er dette landslotteri fra Røde Kors også meget velegnet til at indsamle penge til en lokal aktivitet eller måske deltagelse i et sportsstævne i Danmark eller udlandet.

Gymnasie klasser – se her – I kan tjene penge til Jeres studenterkørsel eller studenterhuer ved at sælge Røde Kors skrabelodder.

Mere end 7000 skoleklasser, sportsklubber, gymnasieklasser og foreninger sælger lotterier igennem støtforeningen.dk

Kontakt os på 4063 5599 eller send en mail til info@stoetforeningen.dk og hør nærmere om mulighederne for at tjene penge til Jeres lokale aktiviteter.

Læs mere på Røde Kors hjemmesiden

SÅDAN SKAL I BETALE FOR LODDERNE

I bestiller et antal lodder MED eller UDEN returret – eller måske i en kombination

MED RETURRET – Salgspris pr. lod er 25 kr.

Her tjener i 8 kr. pr. solgt lodseddel. Når I har afsluttet salget indbetaler i 17 kr. pr. solgt lod til den bankkonto der er oplyst på fakturaen, som er indlagt i kassen med lodsedlerne. I beholder så selv de 8 kr. som er Jeres fortjeneste pr. solgt lodseddel.

Hvis I har usolgte lodsedler, som I gerne vil returnere gør i sådan:

I pakker disse i en kasse og returnerer lodsedlerne til den adresse, som er nævnt på følgesedlen som er vedlagt lodsedlerne, når de udsendes. Samtidig udfylder i antal returlodder på medsendte følgesedler og indlægger de udfyldte følgesedler i kassen sammen med lodderne. HUSK: Tag en kopi eller et foto af den udfyldte følgeseddel til Jeres egen kontrol. Når vi modtager returlodderne, optæller vi om antallet stemmer med Jeres optælling, og udsteder herefter en kreditnota til Jer, samt et kontoudtog som fortæller, hvor meget I skal overføre til Røde Kors. Herefter overfører I dette beløb til den bankkonto som er nævnt på fakturaen. I kan også vælge at overføre, så snart I har lavet Jeres optælling af solgte lodsedler. Afslutningsvis fremsender vi et kontoudtog som viser alle posteringer.

HUSK: At overholde fristen for returnering og betaling, som står på medsendte følgesedler. Returneres lodsedlerne efter denne frist bortfalder returretten.

UDEN RETURRET – Salgspris pr. lod er 25 kr.

Her tjener i 10 kr. pr. solgt lodseddel. Når salget er afsluttet indbetaler i 15 kr. pr. solgt lodseddel til den bankkonto som står på medsendte faktura. (Husk at oplyse faktura nr. ved indbetaling) I beholder selv Jeres fortjeneste og kan disponere over dette beløb, så snart lodsedlerne er solgt. Herefter modtager i et kontoudtog med saldo 0 kr. og alt er i orden. I skal naturligvis først betale efter at lodsedlerne er solgt. På fakturaen står seneste betalingsdato. Er der bestilt UDEN returret, kan eventuelle lodsedler ikke returneres og der skal afregnes med 15. pr. stk. for alle I har fået tilsendt.

Klik og se hvor meget din forening eller klasse kan tjene på salg af lotteriet (Beløbet gælder ved salg uden returret)

Du kan med de valgte lodder tjene op til 17.600 kr.

Materiale til Røde kors landslotteri

  • Download og udskriv plakat

  • Vi sender altid 5 plakater med, men hvis du har brug for flere kan du her downloade og udskrive dem. Du må udskrive så mange plakater du vil.
  • Download salgsguide

  • Salgsguiden kan hjælpe dig med hvordan du sælger lotteriet bedst muligt. Den er fyldt op med tips og tricks til at tjene mange penge.
  • MobilePay kort

  • Skriv klubbens / klassens mobilepay nummer og så kan dette bruges som alternativ til betaling med kontanter.

Røde Kors er altid til stede

Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. I Danmark skaber vi fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv.

Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden. Uden hensyn til nationalitet, religion eller politiske holdninger. Vores internationale indsats understøtter menneskers værdighed og sociale samhørighed, og hjælper til at opbygge modstandsdygtighed over for kriser og katastrofer hos truede befolkningsgrupper. I Danmark tager vores sociale aktiviteter afsæt i det enkelte menneskes behov, og gennem fællesskaber hjælper vi sårbare mennesker til et bedre liv. Vi styrker menneskers muligheder for at tage vare på sig selv og skabe positive forandringer i deres eget liv.

Vi er verdens største humanitære organisation med 17 millioner frivillige i 190 lande. Vi er en del af dit lokalsamfund, uanset hvor du bor. Med din hjælp kan vi altid være til stede, når der er brug for os.

Tilladelse fra spillemyndigheden

Spillemyndigheden har givet tilladelse til årets landslotteri med salg fra den 1. November 2017 til den 1. Maj 2017.