NU er den her - Kalenderlotteriet

TJEN OP TIL 25 KR. pr. solgt skrabelod til klassen eller foreningen. Støt samtidigt Børns Vilkår og BørneTelefonen. Lotteriet består af et stort skrabelod med masser af fine gevinster og der er gevinst på alle lodsedler. Samtidig får køberne en planlægnings kalender 2019/20 til opslagstavlen.

Kan sælges af:

Tjen penge på salg af det populære "Kalenderlotteri" fra Børns Vilkår og BørneTelefonen - Danmarks bedste salgsprovision.

TJEN PENGE TIL FORENINGEN, SKOLEKLASSEN ELLER SPORTSKLUBBEN 

HVOR MEGET KAN I TJENE ?

For hvert solgt lod á 50 kr. kan I tjene op til 25 kr. til klassen eller klubben.

Bestiller I skrabelodder MED returret TJENER I 15 kr. pr. solgt skrabelod og kan frit returnere de lodder I ikke får solgt.

Bestiller I skrabelodder UDEN returret TJENER I 25 kr. pr. solgt skrabelod og her er der ikke returret.

Så meget kan I tjene

(Gælder ved bestilling UDEN returret)

I kan også vælge at bestille et antal UDEN returret og et antal MED returret.

Der er ingen investering, da I først skal afregne den 30. juni 2019

Find penge til Jeres aktiviteter i klubben, skoleklassen, foreningen, børnehaven eller gymnasieklassen – Så snart I har solgt skrabeloddet, har I Jeres provision til rådighed.

Del gerne på skolens forældreIntra, lærerIntra, skoleIntra eller til forenings trænere og ledere.

BONUS FOR KØBERNE – GEVINST PÅ ALLE LODSEDLER

Alle vinder en GRATIS LEJEFILM fra Blockbuster og der er samtidig en dejlig årskalender 2019/2020, hvor årets aktiviteter kan noteres og planlægges. Mange vil gerne have en pap kalender i huset, da disse er overskuelige og ikke skal tilsluttes strøm😄

Info:
“Kalenderlotteriet” sælges for 50 kr. pr. stk.
Der er fremstillet 50.000 stk. i A3 format, som så er bukket og perforeret, så man kan afrive vægkalenderen i A4 format.
Salgsperiode: 6. Januar – 21. Juni 2019 – Da kalenderen også går ind i 2020, er kalenderlotteriet lette af sælge også i løbet af foråret.

Betaling og seneste returdato for usolgte lodsedler er den 30. juni 2019.

Du støtter samtidig BørneTelefonens rådgivning til børn og unge i Danmark.

BESTIL NEDERST PÅ SIDEN ELLER HER

BEMÆRK: VI STARTER MED AT UDSENDE SKRABELODDERNE FRA DEN 7. JANUAR 2019

SÅDAN SKAL I BETALE FOR LODDERNE

I bestiller et antal lodder MED eller UDEN returret –

MED RETURRET – Salgspris pr. “kalenderlotteri” er 50 kr.

Her tjener i 15 kr. pr. solgt kalenderlotteri. Når I har afsluttet salget indbetaler i 35 kr. pr. solgt lodseddel til den bankkonto der er oplyst på fakturaen, som er indlagt i kassen med kalenderne. I beholder så selv de 15 kr. som er Jeres fortjeneste pr. solgt kalenderlotteri.

Hvis I har usolgte lodsedler, som I gerne vil returnere gør i sådan:

I pakker disse i en kasse og returnerer lodsedlerne til den adresse, som er nævnt på følgesedlen som er vedlagt lodderne. Samtidig udfylder i antal returlodsedler på medsendte følgesedler og indlægger de udfyldte følgesedler i kassen sammen med lodsedlerne. HUSK: Tag en kopi eller et foto af den udfyldte følgeseddel til Jeres egen kontrol. Når vi modtager returlodderne, optæller vi om antallet stemmer med Jeres optælling, og udsteder herefter en kreditnota til Jer, samt et kontoudtog som fortæller, hvor meget I skal overføre til Børns Vilkår. Herefter overfører I dette beløb til den bankkonto som er nævnt på fakturaen. I kan også vælge at overføre, så snart I har lavet Jeres optælling af solgte lodsedler. Afslutningsvis fremsender vi et kontoudtog som viser alle posteringer.

HUSK: At overholde fristen for returnering og betaling, som står på medsendte følgesedler. Returneres lodsedlerne efter denne frist bortfalder returretten.

UDEN RETURRET – Salgspris pr. “Kalenderlotteri” er 50 kr.

Her tjener i 25 kr. pr. solgt lodseddel. Når salget er afsluttet indbetaler i 25 kr. pr. solgt lodseddel til den bankkonto som står på medsendte faktura. (Husk at oplyse faktura nr. ved indbetaling) I beholder selv Jeres fortjeneste og kan disponere over dette beløb, så snart lodderne er solgt. Herefter modtager i et kontoudtog med saldo 0 kr. og alt er i orden. I skal naturligvis først betale efter at kalenderlotteriet er solgt. På fakturaen står seneste betalingsdato. Er der bestilt UDEN returret, kan eventuelle lodsedler ikke returneres og der skal afregnes med 25. pr. stk. for alle I har fået tilsendt.

Klik og se hvor meget din forening eller klasse kan tjene på salg af Kalenderlotteri 2019 fra Børns Vilkår (Beløbet gælder ved salg uden returret)

Du kan med de valgte lodder tjene op til 44.000 kr.

Materialer du selv kan downloade

  • Download salgsguide

  • Salgsguiden kan hjælpe dig med hvordan du sælger lotteriet bedst muligt. Den er fyldt op med tips og tricks til at tjene mange penge.
  • MobilePay kort

  • Skriv klubbens / klassens mobilepay nummer og så kan dette bruges som alternativ til betaling med kontanter.
  • Download og udskriv plakat

  • Vi sender altid 5 plakater med, men hvis du har brug for flere kan du her downloade og udskrive dem. Du må udskrive så mange plakater du vil.

Kære alle

Indtægterne fra lotterierne har stor betydning for omfanget af det arbejde Børns Vilkår udfører for børn og unge i Danmark. Børns Vilkår er til for at sikre, at alle børn i Danmark får en tryg barndom. Vi er en privat, humanitær og politisk uafhængig organisation, der taler og kæmper børnenes sag. BørneTelefonen er omdrejningspunktet for Børns Vilkårs arbejde. Gennem de mere end 60.000 samtaler, vi hvert år har med børn og unge, får vi et unikt indblik i, hvilke tanker, følelser og tendenser, der rør sig blandt børn og unge i Danmark. Vi arbejder for, at intet barn skal svigtes. Hverken af barnets nærmeste voksne eller af samfundet. Det har vi arbejdet for, siden vi blev etableret 1977. Vi er børnenes linje til rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte. Når venskaberne slår gnister. Når forældrenes skilsmisse gør ondt i maven. Når børnene udsættes for så grusomme svigt, at de næsten ikke kan få det sagt. Hver dag, året rundt sidder vores frivillige rådgivere på BørneTelefonen klar til at lytte og rådgive børn og unge i Danmark om deres problemer, store som små.

De bidrag Børns Vilkår modtager fra lotterier er en vigtig del af vores arbejde. Vi kan nemlig kun hjælpe børnene med jeres og andres hjælp. Jo flere der hjælper, des flere børn kan vi hjælpe til en tryg barndom og et bedre voksenliv. Sammen stopper vi svigt!

Med venlig hilsen
Hans Christian Niebuhr, Lotteriansvarlig hos Børns Vilkår

Tilladelse fra spillemyndigheden

Spillemyndigheden har givet tilladelse til at sælge dette landslotteri i hele Danmark fra den 1. November 2018