Bamselotteriet 2024

Skal dit barns forening, skoleklasse, institution eller sportsklub også bakke op og sælge skrabelodder ? I tjener op til 20 kr. for hvert skrabelod i sælger.

Kan sælges af:

Bamselotteriet 2024 - Lotteriet der glæder og gavner

For hvert solgt skrabelod til 50 kr. tjener I op til 20 kr. til Jeres klub, spejdergruppe eller skoleklasse.

IDE: Giv hvert medlem/elev en blok med 20 lodsedler med hjem, som de kan sælge til deres netværk. Er der 30 medlemmer/elever og sælger de hver en blok, kan I tjene  12.000 kr.

Bestiller I UDEN returret – tjener i 20 kr. pr. solgt skrabelod

Bestiller I MED returret – tjener i 16 kr. pr. solgt skrabelod.

Bestillinger kan også kombineres som MED og UDEN returret.

Så meget kan I tjene

(Overskudseksempler gælder ved bestilling uden returret)

Bamselotteriet udbydes af Støttekomiteen af 2019 til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Overskuddet fra lotteriet går til Kræftens Bekæmpelses kampagne ”Kræft er ikke for børn”. Pengene går til forskning, forebyggelse og patientstøtte i relation til børn og unge.

Info om skrabelodderne

Bamselotteriet leveres i blokke med 20 lodsedler i hver blok, som er opklæbet på et smart bagstykke i pap = ekstra salg – Let at se for køberne, at man støtter Kræftens Bekæmpelse.

Hvor mange lodsedler kan vi sælge ?

Gennemsnitssalget pr. person er på 20 skrabelodder – Mange sælger flere. Du kan bruge beregneren nederst på siden – her kan du indtaste Jeres info og se, hvor meget I kan tjene.

Hvornår skal vi betale for solgte lodsedler ?

I skal først betale for skrabelodderne efter salget.

Hvor må vi sælge skrabelodderne ?

Butikscentre • Udstillinger • Byfester • Familie • Idrætsstævner • Gågader • Venner • Stadions • Klubhuse • Loppemarkeder • på arbejdspladsen eller ved dørsalg i området.

Hvornår må vi sælge skrabelodderne ?

Bamselotteriet kan sælges fra den 15. april til den 26. september 2024

Salgsmateriale

I får en udførlig salgsguide med masser af gode råd til at optimere salget, brugsvejledning samt plakater til ophængning. Skrabelodderne er i en blok med 20 stk., som er opklæbet på et smart bagstykke, som gør det meget synligt for køberne, hvem de støtter ved at købe et eller flere skrabelodder. Samtidig medsendes 25 stk. foldere, som fortæller om kampagnen “Kræft er ikke for børn” fra Kræftens Bekæmpelse.

Hvem må sælge Bamselotteriet ?

Skrabelodder må sælges af foreninger, skoleklasser, klubber, institutioner, gymnasieklasser og til andre almennyttige formål. Vi søger også virksomheder og butikker, som vil hjælpe med at sælge skrabelodderne og samtidig støtte kampagnen “Kræft er ikke for børn”.

Til glæde og gavn for flere

I tjener penge til Jeres lokale aktiviteter samtidig med, at I støtter “Kræft er ikke for børn” kampagnen fra Kræftens Bekæmpelse.

Bestil HER eller nederst på siden

I kan bestille nu, og modtage skrabelodderne en uges tid inden salgsstart.

Du kan også sælge Bamselotteriet som frivillig

Du kan også sælge lodder som frivillig uden provision og dermed lade hele overskuddet gå til Kræftens Bekæmpelse. Så har du lyst til at få strukket dine ben og gå en rask tur for det gode formål, så modtager vi med glæde din bestilling, og du har naturligvis altid returret på usolgte lodsedler. Her kan I bestille 60 stk. og herefter kan der genbestilles, når beløbet for de første 60 solgte skrabelodder er indbetalt.

Ideer

Skal din skoleklasse på en studierejse eller måske en hyttetur – så kan Jeres indtægt fra salget af Bamselotteriets skrabelodder give et godt tilskud til aktiviteten, eller måske kan I tjene så meget på salget, at overskuddet kan betale hele hytteturen.

Er du med i en sportsklub eller en forening er dette landslotteri til fordel for Kræftens Bekæmpelse også meget velegnet til at indsamle penge til en lokal aktivitet eller måske deltagelse i et sportsstævne i Danmark eller udlandet.

Gymnasie klasser – se her – I kan tjene penge til Jeres studenterkørsel eller studenterhuer ved at sælge Kræftens Bekæmpelses Bamselotteri.

Mere end 8500 skoleklasser, sportsklubber, gymnasieklasser, institutioner og foreninger sælger lotterier igennem støtforeningen.dk

Kontakt os på 2726 5599 / 4063 5599 eller send en mail til info@stoetforeningen.dk og hør nærmere om mulighederne for at tjene penge til Jeres lokale aktiviteter.

SÅDAN SKAL I BETALE FOR LODDERNE

UDEN RETURRET – Salgspris pr. lod er 50 kr.

I tjener i 20 kr. pr. solgt lodseddel. Når I har afsluttet salget indbetaler i 30 kr. pr. solgt lod til den bankkonto der er oplyst på fakturaen, som er indlagt i kassen med lodsedlerne. I beholder så selv de 16 kr. som er Jeres fortjeneste pr. solgt lodseddel.

MED RETURRET – Salgspris pr. lod er 50 kr.

I tjener 16 kr. pr. solgt lodseddel. I indbetaler 34 kr. pr. solgt lodseddel til Kræft er ikke for Børn.

Hvis I har usolgte lodsedler, som I gerne vil returnere gør i sådan:

I pakker disse i en kasse og returnerer lodsedlerne til den adresse, som er nævnt på følgesedlen som er vedlagt lodsedlerne, når de udsendes. Samtidig udfylder i antal returlodder på medsendte følgesedler og indlægger de udfyldte følgesedler i kassen sammen med lodderne. HUSK: Tag en kopi eller et foto af den udfyldte følgeseddel til Jeres egen kontrol. Når vi modtager returlodderne, optæller vi om antallet stemmer med Jeres optælling, og udsteder herefter en kreditnota til Jer, samt et kontoudtog som fortæller, hvor meget I skal overføre til Kræftens Bekæmpelse. Herefter overfører I dette beløb til den bankkonto som er nævnt på fakturaen. I kan også vælge at overføre, så snart I har lavet Jeres optælling af solgte lodsedler. Afslutningsvis fremsender vi et kontoudtog som viser alle posteringer.

HUSK: At overholde fristen for returnering og betaling, som står på medsendte følgesedler. Returneres lodsedlerne efter denne frist bortfalder returretten. Returlodder skal altid sendes med GLS eller PostNord og må IKKE sendes til pakkeshops. I skal selv betale returfragten.

 

Klik og se hvor meget din forening eller klasse kan tjene på salg af Bamselotteriet 2024 (Beløbet gælder ved salg uden returret)

Du kan med de valgte lodder tjene op til 35.200 kr.

Tilladelse fra spillemyndigheden

Spillemyndigheden har givet tilladelse til at sælge dette landslotteri i hele Danmark fra den 15. april til den 26. september 2024

Gå videre til bestilling af Bamselotteriet 2024

Tjen 16 kr. pr. lod MED returret eller op til 20. kr. pr. lod UDEN returret
Fortsæt til bestilling
Brug for hjælp til bestillingen?
Ring til os på 2726 5599 og få hjælp med det samme.

Del på Facebook

Del på LinkedIn

Bliv ringet op