Jane har vundet Røde Kors lotteriet

Oprettet d. 19. juni 2017

Vinderen af hovedpræmien i årets Røde Kors-lotteri er fundet og det blev Jane fra Nærum, som nu kan invitere familien ud at rejse med Apollo Rejser for 50.000 kr.

En af dem, som helt sikkert skal med ud i verden er sælgeren af den heldige lodseddel, nemlig Janes datter Freja. Freja solgte sammen med sin klasse lodder for Røde Kors for at samle ind til klassens studietur til Berlin næste år. Hun manglede bare at sælge de sidste fire lodder for at kunne melde alt udsolgt – og selvom Jane aldrig har haft held med at vinde noget før, så købte hun alligevel resten af Frejas lodder for at støtte datterens indsats.   

Jane skraber først et fly ikon, så to og så dukker det tredje fly frem! Lidt forvirret vender hun loddet for at sikre sig, at det virkelig kan passe, at hun har vundet noget for første gang i sit liv? Et øjeblik efter bliver døtrene hidkaldt og jubelen bryder løs. Den er nemlig god nok: DE HAR VUNDET ET REJSEGAVEKORT PÅ 50.000 KRONER.

Hvad skal gavekortet så bruges til? Familiens to yngste, der stadig bor hjemme drømmer om Bali. Så enten bliver det en tur til det frodige Indonesien eller også deler de gavekortet op i to Europa ture. Det er endnu ikke helt besluttet, men det er helt sikkert, at der venter familien uforglemmelige oplevelser – og det er nok ikke sidste gang Freja sælger Røde Kors-lodder.