Få Jeres lokale butikker til at sælge lotterierne

Det giver hurtigt et ekstra salg og dermed en ekstra indtægt til Jer, hvis i laver aftaler med butikker som i kender

Lokale butikker kan hjælpe jer med at tjene penge

Måske har nogle af jeres børns forældre en butik, som gerne vil hjælpe med at sælge lotteriet så I kan få endnu flere penge ind til jeres lokale formål?

Sideløbende med, at I har jeres eget salg af lotteriet, hvor I sælger lodder i lokalmiljø og eget netværk, kan én eller flere butikker i byen også sælge for jer: Når I bestiller det antal, som I selv vil sælge, kan I samtidig bestille til butikker, som ønsker at hjælpe jer med at sælge. Butikken får ingen penge for at sælge lodder –  provisionen donerer de til jer.

Så let er det:

Jeres eneste opgave er at kontakte de lokale butikker og spørge om de vil hjælpe jer med at indsamle penge – resten klarer vi

  • I laver aftaler med lokale butikker. Når du har bestilt til jeres eget salg, krydser du samtidig af i ’FÅ BUTIKKER TIL AT SÆLGE DINE LODDER’
  • Her skal du udfylde info. for de butikker, som vil sælge for jer.
  • Når vi modtager ordren fra dig, fremsender vi lodder, salgsdisplay og plakater direkte til butikken, mens alt omkring jeres egen del af lotteriet kører separat. Og for at gøre det endnu lettere for dig, afregner vi også direkte med butikken – I skal altså ikke håndtere økonomien omkring butikssalget.
  • Når vi har afregnet med butikken (og de har betalt til pågældende organisation for det, de faktisk har solgt) overfører vi provisionen (’jeres’ andel) til jeres konto. Derfor skal I oplyse jeres bank-kontonummer, når I laver jeres butiks-bestilling.
  • De beløb, vi efterfølgende overfører til jer svarer til at I havde solgt den pågældende kvantitet med returret. Der er altså ingen risiko for hverken jer eller butikken.

HUSK at sælge lodder via en butik er kun et supplement til jeres eget, opsøgende salg, hvor medlemmer/elever besøger husstande i byen. På samme måde er også salg af lodder til lokale arrangementer og gennem familie, venner, naboer og netværk, altid meget effektivt.

Information til butikken:

  • Vi sørger for, at butikken modtager en korrekt udstedt faktura, som kan benyttes i regnskabet.
  • Butikken modtager lotterier sammen med et display med skanningskode på, så det er let at køre salget gennem kassen.
  • Butikken har ALTID fuld returret på usolgte lotterier – så der er absolut ingen risiko for butikken.
  • Når butikken modtager lodder, display mv får de også et forudbetalt label til returnering af evt. usolgte lodder.

Mange kunder vil rigtigt gerne støtte en god sag og ser positivt på at butikker deltager heri.

Butikken modtager salgsdisplay med Jeres navn påtrykt, samt stregkode som kan kodes til kassesystemet. Desuden medsendes plakater til ophængning i butikken, samt brugsvejledning og label til returnering af eventuelt usolgte lotterier.

Skal du være den næste tilfredse kunde?

Kom igang helt uforpligtende