Mød tre heldige vindere af hovedgevinsterne i Danske Hospitalsklovnes julelotteri

Oprettet d. 15. marts 2018

En juleaften, der pludselig handler om drømme rejsedestinationer  

Henrik er juleaften ved at putte sin nyfødte datter Astrid. Pludselig lyder der jubel fra stuen, hvor Henriks kone Josefine og forældre er i gang med at pakke julegaver op. Josefine har netop pakket en fin lampe op fra sine svigerforældre. På gaven sidder et Til og Fra-julekort med skrabelod. Det viser sig at gøre juleaften til en lidt sjovere aften.

 

Det er Henriks forældre, der har købt Til og Fra-julekortet for at støtte Danske Hospitalsklovne. Julekortene er købt af en yngre pige i Silkeborgs gågader.

Da Josefine skraber Til og Fra-julekortet falmer den ellers fine lampe. Josefine ser meget overrasket ud for på skrabeloddet står der: ”Tillykke. Du har vundet et rejsegavekort til Nyhavn Rejser på 50.000 kr.”

Henrik må hurtigt opgive at putte datteren, da stemning i stuen er høj og snakken allerede går på drømme rejsedestinationer.

”Det er vores første rejse med lille Astrid. Det er en meget tiltrængt ferie, da vi både har bygget hus, fået barn og er blevet gift i 2017, så det bliver fantastisk med afslapning, varme og familietid, ” siger Henrik.

Familien planlægger at indløse rejsegavekortet i maj.  Destinationen er Oman. 2 timer fra Dubai.

 

Aases vinderlod var nær endt i skraldespanden

I december køber Aase, der bor på Fanø, en pakke med Til og Fra-julekort af sit 13-årige barnebarn. Barnebarnet sælger til julekortene til fordel for Danske Hospitalsklovne og for sin skoleklasse.

Julen er overstået og først den 8. januar kommer Aase i tanke om, at hun har glemt at skrabe de Til og Fra-julekort, der sad på julegaverne fra datteren og barnebarnet.

”Skrabelodderne kunne nemt være endt i skraldespanden, fordi jeg havde glemt alt om dem,” fortæller Aase der får noget af et chok, da hun skraber det ene julekort.

”Jeg tænker først, at der noget galt. Jeg læser det flere gange og der står, at jeg har vundet et rejsegavekort på 50.000 kr.,” fortæller Aase grinende.

Aase sender med det samme en sms til sin datter med et billede af vinderloddet. Datteren ringer begejstret tilbage. Barnebarnet, der har solgt Aase vinderloddet bliver også meget stolt og glad, da hun hører om overraskelsen.

Rejsedestinationen er endnu ikke er fastlagt. Der er dog ingen tvivl om, at Aase glæder sig.

 

2- årige Sebastian giver mormor en overraskende stor julegave

”Til mormor fra Sebastian”. Det står der så fint på det Til og Fra julekort, der sidder på Sebastians julegave til sin mormor Lone.

Det er Sebastians mor, der i december køber det lykkebringende Til og Fra-julekort af at par søde piger i Greve Center.

Sebastians gave til mormor er en yogabluse, men gaven bliver pludselig noget større end Sebastian og hans mor havde forestillet sig. Julekortet, på gaven, indeholder nemlig et rejsegavekort på 50.000 kr.

”Det er faktisk først den 27. om morgenen, at jeg kommer i tanke om, at jeg skal huske at skrabe julekortene. Det gør jeg så inden, at jeg tager på arbejde, ” fortæller Lone, der sidder og spiser morgenmad, da hun bliver noget så overrasket.

”Det er jo helt vildt. Jeg kan slet ikke forstå det. Jeg skynder mig at sende en sms til min datter og Sebastian. I beskeden skriver jeg; ”Det kan hurtigere blive en sjovere dag J ”

Lone og hendes mand har talt om mange forskellige rejsedestinationer der kunne være spændende at besøge:

”Vi er blevet enige om, at vi skal noget anderledes, når det nu er en ´once in a lifetime oplevelse´. Vi overvejer en tur til Hawaii,” fortæller en glad Lone.