Sælg lodpakker for Kræftens Bekæmpelse og tjen penge til din forening, skoleklasse, spejdergruppe eller sportsklub

Støttelotteriet er Kræftens Bekæmpelses lotteri. Det udkommer ti gange om året, og I kan være med til at sælge det. Så tjener I penge til jeres lokale aktiviteter, og støtter samtidig kræftforskning, -forebyggelse og -rådgivning. Midlerne gør en kæmpe forskel for Kræftens Bekæmpelses arbejde og ikke mindst håbet om et liv uden kræft.

En god gerning og en god forretning

Når I sælger en lodpakke for Kræftens Bekæmpelse, tjener I 25 % af salgsprisen. Så hvis I sælger en lodpakke til 50 kr., får I 12,50 kr., og sælger I en lodpakke til 100 kr., er der hele 25 kr. til jer. Det kan hurtigt blive til mange penge og dermed mange spillertrøjer, lejrture eller noget helt tredje, I har brug for. I får samtidig mulighed for at reklamere for jeres forening, klub, spejdergruppe eller skole. Både på forsiden og på en hel side inde i lodpakken.

Der er intet besvær. Kun salg

I skal bare koncentrere jer om at sælge lodpakker. Der er ikke noget papirarbejde eller andet besvær. Alle betalinger foregår via MobilePay, så der er heller ikke kontanter, I skal håndtere. Og hvis I har lodpakker i overskud, skal de bare i papircontaineren. Lodnumrene i lodpakkerne aktiveres først, når de er solgt.

Støttelotteriet er nemt at sælge

Kræftens Bekæmpelse nyder stor opbakning i den danske befolkning, og det er med til at gøre det nemt at sælge Støttelotteriet. Samtidig er gevinsterne kæmpestore. Der er altid 1 mio. kr. i hovedgevinst, og ofte er der også store ekstragevinster som f.eks. biler.

Fordele

I støtter en rigtig god sag.
Se eksempler fra tidligere lotterier

Aktuelle lotterier lige nu

Julelotteriet

Salgsperiode
15.11.2021
- 20.12.2021
Bestil senest d. 19/10/2021

Januarlotteriet

Salgsperiode
01.01.2022
- 27.01.2022
Bestil senest d. 26/11/2021
Har du spørgsmål?

Bliv inspireret

Se vores video

Hvem kan sælge støttelotteriet?

Foreninger, skoleklasser, spejdere og sportsklubber kan sælge Støttelotteriet og få eneret i Jeres område. I har mulighed for at sælge op til 10 lotterier om året – eller I kan vælge at sælge nogle af dem.

Se vores video

Se hvor let det er for køberne at betale

I skal ikke modtage og håndtere kontanter, da betalingen foregår ved at koden scannes og køber betaler så med MobilePay – Let og enkelt. Jeres provision overfører herefter direkte til Jeres bankkonto.
Se vores video

Video og salgsmateriale til jeres facebook

Vi leverer salgsmateriale, som I kan dele på Facebook eller på Jeres hjemmeside. Fortæl på jeres FACEBOOK og hjemmeside, hvordan Jeres supportere kan støtte Jer og Kræftens Bekæmpelse.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Vi får mange spørgsmål – både dem, som overvejer at bliver tilknyttet hos os. Derfor har vi samlet nu en liste af de mest hyppige spørgsmål, og svar dertil.
Der er ingen udgifter eller risiko for klubben, skoleklassen eller spejdergruppen.

Nej – dog forventer vi at min. 50 % af bestilte lodsedler sælges.

Der er intet krav om antal medlemmer – Det vigtigste er, at I er motiveret for at sælge. Overskuddet på salget skal gå til en forening, skoleklasse, spejdergruppe, sportsklub eller en lokalafdeling af Kræftens Bekæmpelse.

Nej – fortjenesten er 25 % af det samlede salg af lodsedler. Overskuddet fra lotteriet går til Kræftens Bekæmpelse, som også varetager tryk af lodsedler, samt udbetaling af de store og attraktive gevinster – bla. 1. præmien på 1 million kroner.

Jeres provision udbetales til den bankkonto I har oplyst ved registreringen. Pengene er på Jeres konto senest 14 dage efter at et lotteri er afsluttet.

Ja – I får eneret på de lotterier som I bestiller. Områder defineres i fællesskab med støtforeningen.dk.

Der er store gevinster på hvert lotteri:

• 1 x 1.000.000
  • 1 x 50.000
  • 1 x 25.000
  • 2 x 20.000
  • 2 x 15.000
  • 5 x 10.000
  • 5 x 7.500
  • 5 x 5.000
  • 10 x 2.500
  • 10 x 1.000
  • 15 x 500
  • 1.000 x 200

Alle gevinster er i kontanter.

Støttelotteriet sælges 10 gange om året og i kan selv vælge, hvilke af lotterierne i gerne vil sælge. Mange vælger at sælge alle årets lotterier.

Ja – det er korrekt. I skanner koden på loddet og udlever en lodseddel til køberne og – herefter godkender køberen købet ved at swipe på købers mobilePay. Så snart lodpakken er betalt, deltager lodsedlens lotterinumre aktivt i lotteriet.

Nej – når køber har betalt med deres MobilePay går penge direkte til Kræftens Bekæmpelses bankkonto. Efter at lotteriet er afsluttet overføres Jeres salgsprovision til den bankkonto I har oplyst ved bestillingen. Støtforeningen.dk håndterer denne udbetaling. Derfor er det vigtigt at I oplyser bankkonto nummer ved bestilling.

I har 2 muligheder:

a. I bestiller lodpakker med jeres logo og navn på forsiden, samt et foto efter jeres ønske + en kort tekst indvendig i lodpakken.

ELLER

b. I kan bestille en standard lodpakke, hvor kun jeres logo eller navn påtrykkes synligt på forsiden.

Støttelotteriet afvikler 10 lotterier om året – alle med 1 mill. Kroner i 1. præmie + masser af andre fine gevinster.

Det kan foreninger, skoleklasser, sportsklubber og spejdergrupper, samt øvrige almennyttige foreninger, herunder også lokalafdelinger af Kræftens Bekæmpelse.

Køberne kan vælge imellem 2 salgspriser – 50 kr. og 100 kr.  Sælgerens fortjeneste er henholdsvis 12,50 kr og 25 kr. pr. solgt lodpakke.