Om Støtforeningen | Støtforeningen

Om Støt Foreningen

Sælg skrabelodder og tjen mange penge.. Støt Foreningen fungerer som landsdækkende koordinator, for nogle af landets største landslotterier. Vi etablerer og administrerer samarbejdet mellem organisationen der afholder landslotteriet – og foreningen eller skoleklassen der sælger loddet, så begge partner drager flest mulige fordele ud af samarbejdet. Vi samarbejder blandt andet med Røde Kors, Børns Vilkår, Danske Hospitalsklovne, Alzheimerforeningen, Dansk Bolspil Union og Dansk Handicap Idrætsforbund. De foreninger og skoleklasser, der fungerer som salgsled tjener 8-10 kr pr. solgt skrabelod og hele 15-20 kr. pr. solgt julekalender eller pakke med Til og Fra Kort. Hos Støt Foreningen vil vi hellere end gerne hjælpe din forening eller skoleklasse med at sælge flest mulig lodder.

Vi sender derfor altid en salgsguide med din ordre, som du kan downloade her. Vi er med vores fleksible telefon åbningstider, næsten altid til rådighed for spørgsmål. Du kan finde kontaktoplysninger på kontaktsiden.

Herunder finder du svar på oftest stillede spørgsmål. Støt Foreningen er IKKE arrangør af lotterierne – vi fungere kun som koordinator, ligesom vi håndterer hele logistikken. Arrangør er den enkelte organisation og penge fra salgsleddet indbetales direkte til organisationens konto. Der er indhentet tilladelse til landslotterierne hos Spillemyndigheden og lodsedlerne og julekalenderne må sælges i hele Danmark.

Det siger vores kunder:

Fjordager IF – Heine Jørgensen, holdleder: “For os er det en nem måde at samle ind til et sommerstævne tur for holdet. Vi havde ikke erfaring med skrabelodder, men det var ret nemt. Jeg bestilte en stak fra DHIF til vores U9 og U10 drenge, og så gik de ellers ud og solgte dem parvis eller sammen med deres forældre. Det er vigtigt med forældreopbakning, så de blev inddraget på et forældremøde. Det var også 100 % frivilligt om man ville. Men næsten alle fik 20 lodder hver at sælge, og pengene gik så ned i en fælleskasse, så vi kunne tage til sommerstævne sammen i Kerteminde. Vi regner med at skulle sælge lodder igen her til foråret, og denne gang er planen at tage til stævne i Sønderjylland. Det er et godt formål og nem måde at samle penge ind, som bruges til noget socialt og fodboldmæssigt.”

Boldklubben ”Vestkysten” Oksbøl – Egon Jørgensen, fodboldafdelingens sponsorudvalg: “Det kan klart anbefales; for man støtter en god sag og tjener nogle penge. Det er en nem måde at tjene penge på og folk er villige til at købe, når man kommer med en god sag og samtidig støtter den lokale idrætsforening. I vores klub gik alle, der havde lyst i klubben, ud og solgte lodder. På den måde lå det ikke hos få personer. Pengene gik til klubbens budget for at styrke økonomien. Og så fandt vi i øvrigt ud af, at mobilepay er en smart opfindelse, hvis ‘kunderne’ ikke har kontanter!

Spørgsmål og svar

Mine papirer er blevet væk. Hvad gør jeg?

Send en mail til info@stoetforeningen.dk, med navn, adresse, forening/klasse oplysninger, telefonnummer samt E-mail. Du vil herefter hurtigst muligt modtage en kopi af faktura og følgeseddel, som pdf-fil.

Hvornår skal jeg betale?

Betaling af bestilte lodder skal følge den fastlagte dato. Dette gælder både hvis du har bestilt med– og uden returret. Du kan finde dato’en i fremsendte faktura. Der må IKKE sendes kontanter i returpakker.

Hvor kan jeg finde konto – og registreringsnummer?

Konto – og registreringsnummer er nævnt på tilsendte faktura.

Hvem går betalingen til?

De tjente penge, minus jeres provision, skal altid indbetales direkte til den organisation der er arrangør for landslotteriet.

Hvornår sendes lodderne?

Bestilte lodder afsendes hver tirsdag og torsdag – som udgangspunkt.

Porto og returlodder

Ved køb af lodsedler med returret, betales returfragten for evt. usolgte lodder af bestiller.

Returlodder skal altid sendes til:

StøtForeningen.dk, Hunnerupvej 3, Vorgod-Barde, 6920 Videbæk.

Husk at indlægge de udfyldte retur/følgesedler i returpakken.

Ansvarlighed

Ved bestilling accepteres der: Jeg er den ansvarlige for lotteriet og jeg er fyldt 18 år. Jeg er økonomisk ansvarlig for de udleverede lodsedler. Den eneste undtagelse er tyveri/brand, hvor der foreligger en politianmeldelse. Vi håber du fik svar på dine spørgsmål. Hvis ikke har er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på 27155599 eller 40635599 eller email.

Tjen penge til klubben, foreningen eller skoleklassen

Mere end 4000 foreninger og skoleklasser sælger årligt landslotterier igennem støtforeningen.dk – og tjener mange penge til klubben eller klassekassen.

Tjen penge til pokaler, medaljer og sportspræmier, nyt spilletøj, lejrskolen eller måske sportsrejsen.

Hvorfor er det let for Jer at sælge lodsedler igennem Støt Foreningen

Der er allerede søgt bortlodnings tilladelse hos Spillemyndigheden som almennyttige lotterier. Det betyder at I ikke skal skal indsende en lotteri ansøgning eller betale lotteriafgift til Skat. Lotterier i Danmark er populære , men det er selvfølgelig vigtigt at regler for lotterier overholdes når man sælger lotteri lodder. Der er en mangeårig tradition for at sælge lotterier med store gevinstchancer – f.eks. en bil eller en drømmerejse. Mange store organisationer har solgt skrabelodder og landslotterier igennem årene, her kan bla. nævnes Børns Vilkår, Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Diabetesforeningen, Spejderne, FDF, Røde Kors, Ældresagen – som nogle af de mest kendte udbydere at store landslotterier. Mange af skrabelodderne er forsynet med et lykkenummer, som giver mulighed for ekstra gevinster og præmier.

Frivilligt arbejde ?

Mange vælger også at sælge disse landslotterier udført som frivilligt arbejde for organisationer som Røde Kors og Børns Vilkår. Frivilligt arbejde kan udføres over hele Danmark. Lotterier er populære at sælge for efterlønsmodtagere, arbejdsløse, seniorer, pensionister og i det hele taget alle der gerne vil støtte en god sag og har lidt ekstra tid til rådighed. Samtidig arrangeres lotteri salg ofte som en social aktivitet, hvor en salgsgruppe mødes en gang om måneden og så planlægger deres lotteri salgsruter. Frivilligt arbejde foregår hele året, men med højsæson omkring salg af julekalendere, til og fra kort, samt julekort.

Ønsker I Jeres eget lotteri med egen forside og gevinstliste ?

TRYK OG PRODUKTION – skrabelodder, julekalender og juleskrab.

Så anbefaler vi at I ser på lotterihuset.dk

Lotterihuset er specialister i tryk af skrabelodder og julekalendere til foreninger.

Ønsker I et skrabespil eller en julekalender til reklamebrug ?

Så anbefaler vi at I ser på blackboxbranding.dk , hvor der er et stort udvalg af reklameskrab og lotterier til reklamebrug.

Vi bruger cookies på siden. Læs mere om det her.

Har du 1 minut? Se nogle af de muligheder Støt Foreningen kan give jer.

Tillykke til Anne-Mette Nissen fra Sydals.

11216817_879182452172217_809946430153506634_n D. 3. September 2015 havde vi fornøjelsen at udlevere en af hovedgevinsterne i Børns Vilkårs forårslotteri – et gavekort på 20.000 kr. til Bravo Tours. Et stort tillykke til Anne-Mette og familie. Samtidig vil vi sige mange tak for støtten til Børns Vilkår og BørneTelefonen.

Stort Tillykke

sssss

Herning, den 19. November 2015

En af vinderne af gavekort fra Travel Sense på 30.000 kr. i DHIF’s forårslotteri 2015 blev Daniel Madsen fra Ørsted! Et stort tillykke!

Gavekortet blev overrakt af Niels Erik Jørgensen fra Støt Foreningen, på vegne af DHIF til Daniels mor Genette. Vi ønsker jer en rigtig god rejse!

img_4568

4.d fra Uglegårdsskolen i Solrød på vej ud og sælge julekalendere for Børns Vilkår. De fik solgt de første 50 inden for de første par timer :-)

StøtForeningen.dk, Hunnerupvej 3, Vorgod-Barde, DK – 6920 Videbæk – Logistik/Bogholderi/Salg tlf. (+45) 2715 5599 Salg: tlf. (+45) 4063 5599 www.stoetforeningen.dk  info@stoetforeningen.dk