DHIF | Støtforeningen

Dansk Handicap Idræts-Forbund

Nu kan i sælge Dansk Handicap Idrætsforbunds populære skrabelodder

Her kan i snart bestille landslotteriet 2017 fra Dansk Handicap Idræts-Forbund.

Vi forventer lancering i starten af Februar 2017.

Støt Handicap Idrættens landslotteri - For alles ret til at dyrke idræt.

Klik på billedet for at forstørre

Download salgsguide

salgsguide_A4_DHIF

Afkrydsningskema til Mobilepay

SWIPP_DHIF JYSK for web

Tidligere Landslotterier

Læs mere om vores samarbejde med Dansk Handicap Idræts-Forbund

Du kan gøre en forskel for handicapidrætten!

Om mindre end en måned drager det danske hold af sted mod de Paralympiske Lege i Rio. Til trods for at der kæmpes for guld til Danmark, at atleterne træner som vanvittige, at legene bliver set af over 4 milliarder mennesker verden over, og at DR sender næsten non stop på deres flader, så skal Dansk Handicap Idræts-Forbund selv rejse alle de penge, som det koster at deltage ved legene.

Dette kunne simpelthen ikke lade sig gøre uden den indtægt som f.eks. vores landslotterier giver.

Tag din klassekammerat eller holdkammerat i hånden eller udfordre vedkommende, i sportens ånd, til en dyst om, hvem der kan sælge flest lodder.

DU GØR EN FORSKEL – OG I FÆLLESSKAB KAN VI SIKRE GULD TIL DANMARK

Mange hilsner

Peter Rosenmeier

Fundraisingansvarlig i DHIF og PL-atlet i bordtennis

Vi har siden 2012 haft et fint samarbejde med Dansk Handicap Idrætsforbund omkring salg og markedsføring af deres landslotterier. Du kan læse mere om handicapidrætten i Danmark her www.dhif.dk .

DHIF tilbyder i øjeblikket aktiviteter inden for 29 idrætsgrene. Endvidere har Dansk Handicap Idrætsforbund eliteudøvere inden for 10 af 29 idrætsgrene – nemlig – atletik, boccia, bordtennis, cykling, goalball, kørestolscurling, kørestolsrugby, ridning, skydning og svømning.

I øjeblikket afholdes efterårslotteriet 2016.

Dette lotteri sælges af foreninger, skoleklasser, frivillige og private i hele Danmark, ligesom skrabelodderne kan købes i alle JYSK butikker i Danmark.

Spillemyndigheden har givet tilladelse til at sælge dette landslotteri i hele Danmark fra den 1. juli til den 30. november
2016. PDF-Icon

TIL VIRKSOMHEDER

Bestil en pakke med 100 skrabelodder for kun 2.500 kr. – kan bruges til at give Jeres medarbejdere eller kunder en god oplevelse, samtidig med at i støtter en god sag.

Bestilles på info@stoetforeningen.dk